nuun banner3

Teşekkürler elitlig Budur!

Maç Yorumları

ELİTLİG 3. Sezon

06374 Yenimahalle/Ankara, Türkiye

Başkent FC
Savaşçı
8 - 12
Final Score
Ramazan Özyurt - 5 (2', 27', 47', 10', 14')Erdi - 1 (24')Mustafa Metin - 2 (26', 16')
Ömer Kurtulan - 2 (7')Mustafa Oğuz - 1 (23')Umut Erdem - 8 (30', 33', 43', 44', 5', 10', 14', 25')Ali Gökhan Akın - 1 (50')
İstatistikler
8 Gol 12
54 Puan 54
0 Sarı Kart 0
0 Kırmızı Kart 0
55 İsabetli Pas % 55
65 İsabetli Şut % 58
55%
İsabetli Pas %
65%
İsabetli Şut %
Gol
8
Puan
54
Gol Pozisyonu
18
55%
İsabetli Pas %
58%
İsabetli Şut %
12
Gol
54
Puan
19
Gol Pozisyonu
Game Timeline
KO
KO
Ramazan Özyurt
2'
Umut Erdem
5'
Ömer Kurtulan
7'
Ramazan Özyurt
10'
Umut Erdem
10'
Ramazan Özyurt
14'
Umut Erdem
14'
Mustafa Metin
16'
Mustafa Oğuz
23'
Erdi
24'
Umut Erdem
25'
Mustafa Metin
26'
Ramazan Özyurt
27'
Umut Erdem
30'
Umut Erdem
33'
Umut Erdem
43'
Umut Erdem
44'
Ramazan Özyurt
47'
Ali Gökhan Akın
50'
FT

1.Savaşçı Ve 2.Sinerji Arasındaki Maç Tarifsiz Bir Dostluk İçerisinde Geçti!

Maç Yorumları

  • Savaşçı : Maça kalesinde gol görerek başlayan Savaşçı bu golün karşılığını kısa sürede verdi.Karşılıklı gollerin oldukça çok olduğu maçta kalesinde hatalı goller yiyen Sinerji mağlup oldu.
  • Umut Erdem : Savaşçı’nın iki önemli eksikle çıktığı bu maçta tüm yükü sırtına alan Umut takımının galibiyet alması için elinden geleni yaptı.Rakip fileleri toplamda 8 kez havalandıran Umut maçın adamıydı.
  • Gökhan Akın : Stoper oyuncusu olan Gökhan bu maçta defansta beklenen katkıyı sunamasa da kanatlardan ataklara katıldı. Gol atacağının sinyallerini veren Gökhan dakika 50’de kaydettiği golle galibiyette pay sahibi oldu.
  • Mustafa Alkan : Kaptan göz ameliyatı olduktan sonra ilk kez çıktığı maçta farkı gözler önüne serdi. Dakika 44’De Umut’a yaptığı şık asistle de gözlerinin sağlam olduğunu da kanıtlamış oldu.
  • Ömer Kurtulan : Tıpkı takım arkadaşları gibi hücuma biraz daha fazla ağırlık veren Ömer Umut’la son derece uyumlu bir oyun çıkarttı.Toplamda iki gol kaydeden Ömer iyiydi.
  • Murat Yıldırım : Savaşçı’nın en önemli defans oyuncularından birisi olan Murat takımının galibiyet alması için elinden geleni yaptı.Uzun bir yolculuk sonrasında yorgun çıktığı maçta takımını yüzüstü bırakmadı
  • Sinerji FC : Güçlü rakibi karşısında yüksek moralle çıkan Sinerji henüz ilk dakikalarda yeni transfer Ramazan’nın fileleri havalandırmasıyla maça oldukça iyi bir başlangıç yaptı. Maçın son dakikalarına doğru bireysel hatalardan kalesinde gol gören Sinerji yenebileceği maçı rakibine bırakmış oldu.
  • Ramazan Özyurt  : Elitlig’de ilk maçın çıkan ve damgasını vuran Ramazan ayağına aldığı her topta rakibine korku saldı.Patlama koşusu sayesinde çabuk hızlanan Ramazan rakip defansa zor anlar yaşattı.Toplamda 5 gol kaydeden oyuncu maçın en iy bir diğer oyuncusuydu.
  • Mustafa Metin : Takımının forvet yükünü Ramazan ve kendisine bırakan Kaptan takım arkadaşlarını defanstan çıkartmadı.Ayağına aldığı topların çoğunda isabetli paslaşmalar sağlayan Mustafa galibiyeti çok istedi ama olmadı.
  • Erdi Türkmen  : Takımının en kritik bölgesinde görev alan Erdi beklentileri tümüyle karşıladı.Rakibe baskıyı bir an olsun bırakmayan Erdi daha çok defansa yardım ederek en doğru tercihi yaptı. Kazanadığı topları arkadaşlarına iyi aktaran Erdi bir de gol kaydederek görevini tamamladı.
  • Emrah Yoldaş : Sinerji’nin Gökhan’dan başka defansta çakılı oyuncusunun olmadığı ta ki bu maça kadar düşünülüyordu.Gerek hava topları olsun gerekse kritik noktalarda ki müdahalesi olsun çok iyi bir oyun çıkarttı.Beklentileri fazlasıyla karşılayan Emrah son dakikalarda yapmış olduğu hatayla takımına bir gol yedirdi.Kimsenin beklemediği anda topu tutan ve kritik noktaya pas veren Emrah güzel oyununu taçlandıramadı.
  • Ali Pekcan : Maçın başından sonuna kadar iyi olan Ali zaman zaman kale önlerinden çıkarttığı toplar sayesinde takımına galibiyet umudu verdi.Hücum bölgesinde ise birkaç şuta imza atan Ali bu güzel maçta golle buluşamadı.

MAÇIN ÖZETİ

MAÇIN RÖPORTAJI

MAÇIN FOTOĞRAFLARI

MAÇIN ADAMI

#
Ad
Ramazan Özyurt
Uyruk
turTürkiye
Takım
Başkent FC
Leagues
ELİTLİG
Sezonlar
3. Sezon, 4. Sezon, 6. Sezon, 3. Sezon Çeyrek Final
Kayıt Tarihi
10 Mart 2019 Pazar
Ligdeki Yılı
5
#
Ad
Umut Erdem
Uyruk
turTürkiye
Takım
Savaşçı
Leagues
ELİTLİG
Sezonlar
3. Sezon, 4. Sezon, 3. Sezon Yarı Final
Kayıt Tarihi
4 Şubat 2019 Pazartesi
Ligdeki Yılı
5

Details

Tarih Zaman Lig Sezon Tam zamanlı
20 Haziran 2019 Perşembe 22:30 ELİTLİG 3. Sezon 50'

Saha

Ostim Halısaha

06374 Yenimahalle/Ankara, Türkiye